Door wie?

irene3

Irene van Rijsewijk

Download Irene’s uitgebreide CV

Irene van Rijsewijk heeft ruim 12 jaar ervaring als politiek adviseur op verschillende departementen en in de Tweede Kamer. Door haar uitgebreide Haagse netwerk en haar ervaring heeft ze veel inzicht in het landelijke besluitvormings- en onderhandelingsproces. Dit stelt haar in staat om op zeer doortastende wijze projecten te leiden en de verbinding te leggen tussen de landelijke beleidsvoornemens en de uitwerking ervan in de praktijk.

Irene van Rijsewijk is onderwijskundige en heeft diverse publicaties op haar naam staan op het gebied van onderwijsbeleid. Met haar ervaring op landelijk bestuurlijk en politiek niveau weet zij als geen ander de weg te vinden voor een succesvolle aanpak van complexe vraagstukken.

Als projectmanager heeft zij ruimschoots ervaring opgedaan en meerdere projecen succesvol afgerond. Concepten voor congressen met een inhoudelijke uitdaging waarbij het lokaal of landelijk beleid ter discussie staan worden door Irene ontwikkeld en gerealiseerd.

Van Rijsewijk werkt samen met de opdrachtgever aan het aanscherpen van de doelen en het realiseren ervan. Als adviseur op de achtergrond, of als trekker op de voorgrond. Zij werkt doelgericht en opent daarbij wegen die voor anderen gesloten blijven.