Congressen

Congressen

Politea ontwikkelt concepten voor congressen en kan deze ook ‘helpen’ realiseren. Helpen, omdat uitgangspunt van Politea is de kracht van de eigen organisatie optimaal te benutten. Van administratie tot persbegeleiding, van organisatie tot het toepassen van de webtechnologie, alles is leverbaar, afhankelijk van de kracht en de wensen van de opdrachtgever. Centraal staat dat de vooraf geformuleerde doelstellingen ook gehaald worden tijdens de bijeenkomst.

Recente voorbeelden

 

 • Wonen Roer & Maas
  Voor de wooncorporatie Roer & Maas organiseert Politea een congres waarbij de regionale Woon Ontwikkelingvisie van de regioraad gepresenteerd wordt. Deze conferentie vindt plaats op 29 november in de Oranjerie te Roermond.
 • Wonen Weert
  Voor de woningcorporatie Wonen Weert ontwikkelt Politea momenteel het concept voor een congres waarbij de nieuwe woonvisie van de inwonersraad centraal staat.
 • Geen Brainport zonder Airport
  In opdracht van de KvK en de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging verzorgde Politea de inhoudelijke voorbereiding en de organisatorische begeleiding van het congres “Geen Brainport zonder Airport” over de toekomst van Eindhoven Airport.
 • Congres “MVO loont” bij de SER:
  Op 31 mei a.s. wordt bij de Sociaal-Economische Raad het congres gehouden over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Politea ontwikkelde hiervoor het concept in samenwerking met destichting Samenleving en Bedrijf.
 • Congres Autisme in Zuidoost-Brabant:
  Irene van Rijsewijk organiseerde in april 2005 een congres in het Stadhuis Eindhoven voor het onderwijs in Zuidoost-Brabant. Doel was de lancering van hetAutisme Steunpunt onder de aandacht te brengen.
 • Congres Toekomst Stedelijk Gebied Eindhoven:
  Voor de SRE ontwikkelde Irene van Rijsewijk het congres-concept en voerde dit uit in een congres in 2003. De knelpunten met betrekking tot het stedelijk gebied in en rondom Eindhoven stonden centraal.
 • Commissie Toekomst Overheidscommunicatie:
  Irene van Rijsewijk organiseerde in 2002 een interactief congres in het Utrechtse Media Plaza. Doel was de plannen van de commissie te toetsen bij vertegenwoordigers van verschillende doelgroepen. Het congres was rechtstreeks te volgen via internet. Reacties van het internetpubliek konden zo op het congres aan de commissie worden voorgelegd.

Wonen Roer & Maas
Wonen Weert
Autismesteunpunt Zuidoost-brabant
Samenleving en Bedrijf
impressie van conferentie 3VO

Logo-Vitale-dorpenlogo_groot_wonenweertlogo_samenlogorechts2autisme_logo